FCC Flying Devils

Sport Blog

Wat moet je weten als je gaat snowboarden?

Snowboarden is een vrij extreme sport omdat het wordt gedaan door vanaf een hoogte te glijden met een snowboard. Ook al ski je freestyle, je moet nog steeds de manieren en regels kennen als je gaat skiën. Dit wordt gedaan om uw veiligheid tijdens het skiën te behouden, zodat u niet gewond raakt of in botsing komt met andere mensen. Voordat u gaat skiën, zijn er enkele regels die u moet kennen.

De regels van de helling of sneeuwhelling kennen

Voordat u gaat skiën, moet u het pad of de baan kennen waar u doorheen gaat. Een skigebied geeft meestal informatie over een kaart van de skipistes die daar bestaan. De moeilijkheidsgraad van de skipistes is volgens de directie aangegeven met verschillende codes. In dit geval moet je de mate van je vermogen bepalen, zodat je kunt bepalen welke weg je gaat inslaan. Als u zich dan op de skipiste bevindt, heeft de persoon voor u het recht op de skipiste, wat inhoudt dat u verplicht bent hem/haar te ontwijken en afstand van hem/haar te houden. De volgende regel is om niet te stoppen bij een dode hoek, wat betekent dat wanneer je op een pad bent dat niet zichtbaar is voor anderen, je niet stopt of je wordt geraakt door de persoon achter je. Je moet dus stoppen wanneer je bovenaan de helling bent, zodat je positie door iedereen kan worden gezien.

Weten hoe je snowboard-uitrusting aantrekt en gebruikt

Als u snowboard-uitrusting gaat huren, moet u het personeel vragen om de juiste voor u te kiezen. Kies dan schoenen die passen en comfortabel aan je voeten zitten, zodat je vrij en gemakkelijk je voeten kunt bewegen. Als u er niet zeker van bent om het zelf te doen, vraag dan om hulp van functionarissen die meer vertrouwd zijn met het installeren ervan voor u. Bestel uw snoarboard-uitrusting via https://snowboards.nl/!