FCC Flying Devils

Sport Blog

Sportschool Den Haag

Als je merkt dat je steeds futlozer wordt en steeds minder zin hebt om op pad te gaan dan is het tijd om je leefstijl te veranderen. Meld je aan bij Active Health Center (AHC) in Den Haag en word op een leuke manier fit. In deze sportschool Den Haag vindt je alles wat je nodig hebt om een gezonde leefstijl te krijgen. Je hebt hier voldoende fitnessapparatuur om te werken aan je conditie of kracht, groepslessen om het sporten gezelliger te maken, professionele coaches om jou te motiveren, fysiotherapeuten om eventuele blessures en pijnklachten tegen te gaan, een bar waar je lekker kan genieten van een welverdiende kop koffie of shake na het sporten en een zwembad om baantjes in te trekken.

Afslankprojecten

Naast alle faciliteiten biedt AHC ook afslankprojecten aan om te zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het is voor mensen die veel willen afvallen, maar ook voor mensen die een paar kilo’s kwijt willen raken om zich beter te voelen. Samen met een coach kijk je naar een programma op maat, zodat je jouw doelen kan behalen. Er zijn verschillende manieren om gezond af te slanken, dus kijk naar wat bij jou past. Het kan zijn dat je een steuntje in de rug nodig hebt bij het sporten, maar het is ook mogelijk dat je hulp nodig hebt bij een gezonde voeding. Kies het juiste schema of programma voor jou en samen met een coach van AHC wordt er gezorgd dat jij jouw doelen gaat behalen en straks lekkerder in je vel zit.

Sporten en ontspannen

Bij AHC draait het niet alleen maar om sporten, maar om de hele ervaring eromheen. Je kan daarom kiezen voor verschillende manieren om te sporten, waaronder het volgen van groepslessen. Iedereen is verschillend en heeft weer een andere manier die ze prettig vinden om te sporten. Daarnaast heeft AHC ook een zwembad en sauna’s  en kan je na de training altijd langs de bar komen om te ontspannen en een kop koffie of milkshake te drinken. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen sport, maar ontspant.