FCC Flying Devils

Sport Blog

Eigen sportschool beginnen

Gaat u een eigen sportschool beginnen, dan is een verzekering absoluut cruciaal. Het is belangrijk voor elke ondernemer. Maar er zullen dagelijks heel veel mensen deelnemen aan potentieel gevaarlijke activiteiten op uw terrein. Oefening met hoge intensiteit kan voor sommigen onveilig zijn, en daarom moet u ervoor zorgen dat zowel uw klanten als uw bedrijf wettelijk en financieel worden beschermd tegen zware ongevallen.

Naast uw gewone, alledaagse zakelijke verzekeringen, is het de moeite waard om eens te kijken naar de aansprakelijkheidsverzekering voor sportscholen. Afhankelijk van de staats- of gemeentelijke wetgeving kan een aansprakelijkheidsverzekering zelfs een operationele vereiste zijn voordat u een vergunning mag krijgen. Als u een redelijk bedrag uitgeeft aan apparatuur, kunt u ook apparatuurdekking overwegen als onderdeel van een afzonderlijke polis.

Huur verstandig in

De meeste startende eigenaren brengen ongezond veel tijd door op het werk, maar u kunt onmogelijk een sportschool runnen zonder wat hulp. En u moet ervoor zorgen dat u gekwalificeerde en geaccrediteerde personen inhuurt om zich bij het team aan te sluiten.

U moet ernaar streven om meerdere persoonlijke trainers in huis te hebben of trainers op freelancebasis in te huren om uw klanten begeleiding te bieden. Dat gezegd hebbende, moet u elk individu doorlichten en ervoor zorgen dat ze naar behoren zijn gecertificeerd. Evenzo, als je lessen aanbiedt, wilt u gelicentieerde of geaccrediteerde instructeurs inschakelen die weten wat ze doen. Als u ze als onafhankelijke contractanten binnenhaalt, moet u ervoor zorgen dat ze ook persoonlijk verzekerd zijn.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Als u eenmaal een verzekering heeft en aan alle vergunnings- en licentievereisten hebt voldaan, bent u bijna klaar om te beginnen. Zorg ervoor dat u bij het inrichten van uw nieuwe pand de gemeentelijke autoriteiten raadpleegt om ervoor te zorgen dat u voldoet aan eventuele indelingsvereisten. U moet er ook voor zorgen dat u op de juiste manier wordt bevoorraad op het gebied van hulpprogramma’s, alles moet instellen en voldoende introductietraining voor het personeel moet geven om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina staat voorafgaand aan uw startdatum. Kortom, veel om rekening mee te houden bij een eigen sportschool beginnen.