FCC Flying Devils

Sport Blog

Welke soort fiets past bij jou

Er zijn verschillende soorten fietsen die allemaal andere eigenschappen hebben. Wanneer je bijvoorbeeld de verkeerde soort fiets hebt, zal deze niet volledig aan jouw behoeften voldoen. Met behulp van Ik wil van mijn fiets af kan je je fiets eenvoudig verkopen. Het is belangrijk dat je een type fiets hebt die bestemd is voor het vervullen van jouw behoeften. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je met een mountain bike naar school gaat. Dan kan je beter de keuze maken om een stadsfiets te kopen.

Als je kinderen hebt

Wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt en deze moet afzetten en ophalen van school, is een bakfiets de enige keuze voor jou. Het is ook mogelijk om je kinderen zelf te laten fietsen wanneer ze dat kunnen. Maar wanneer je bijvoorbeeld 4 kinderen hebt, kan dit nogal lastig zijn. Je moet dan op te veel kinderen gaan letten en dit is bijna onmogelijk om te doen. Daarom is een bakfiets een hele praktische optie. Zo hoef je niet ieder kind apart in de gaten te houden en ligt alle verantwoordelijkheid bij jezelf. Fietsen verkopen kan gemakkelijk via Ik wil van mijn fiets af.

Lange afstanden, maar toch willen fietsen

Wanneer je naar een andere stad moet reizen met de trein voor je werk, is het nog steeds mogelijk om te fietsen. Je zou gebruik kunnen maken van een vouwfiets. Je kunt met de vouwfiets reizen naar het station. Vervolgens kun je hem gemakkelijk opvouwen en meenemen in de trein. Daarna kun je vanaf het volgende station weer fietsen naar je werk. Het is dus erg praktisch als je toch nog in beweging wilt blijven. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om naar en van het station te reizen met het openbaar vervoer, maar het is belangrijk dat je in beweging blijft. Daarnaast bespaar je er ook nog eens geld mee. Het is dus zowel praktisch als duurzaam.