FCC Flying Devils

Sport Blog

Tips voor de eerste keer Golfen Noord-Holland

Voor een nieuwkomer in het spel kan de toegang tot een nieuwe golfclub eerst een beetje intimiderend zijn. Je hebt zojuist ‘de club’ voor het eerst bezocht. Wat nu? Niets ziet er bekend uit. Er is niemand in de buurt. Geen twee golfclubs zijn hetzelfde, maar er zijn enkele overeenkomsten die je moet weten om je voor te breiden op voor het eerst golfen Noord-Holland.

Zo zien de meeste golfclubs eruit
Meestal, wanneer je bij een golfclub aankomt, zie je de “Bag Drop”. Als dat zo is, rijdt je naar dit gebied. Heb je je golfuitrusting mee? Geen probleem! Rijd gewoon rechtstreeks naar de parkeerplaats voor gasten en zet de zak neer. In beide gevallen moet je de Golfshop of Pro Shop zoeken. Ze zijn hetzelfde, maar kunnen anders worden genoemd, afhankelijk van welke faciliteit je bezoekt. Aarzel niet om een ​​van de medewerkers, waar je kunt inchecken het te vragen. Je kunt dan kijken naar andere mensen die aankomen, en volg ze naar de golfshop. Het is handig om eerst naar de golfwinkel te gaan voor een rondje golf of golfles. Het is een geweldige plek om af te spreken met je spelpartners. 

Vraag om informatie golven Noord-Holland
Laat tijdens het inchecken weten dat je voor het eerst de golfbaan bezoekt en komt golven Noord-Holland. Iedereen heeft voor het eerst een golfbaan bezocht, dus aarzel niet om hulp of een routebeschrijving te vragen. Veel faciliteiten bieden nieuwe golfer programma zodat je je kunt oriënteren, de basisregels en etiquette. En je kunt zelfs zien wie er nog meer bij de club zit. Nu kunnen je ontspannen en genieten van je partijtje golf.