FCC Flying Devils

Sport Blog

Padeltassen voor de bescherming

padelcasa-logo

Je bent een fanatieke tennisser. Je gaat graag twee keer per week trainen, je speelt 1 keer in de week een competitiewedstrijd en af en toe ga je naar een toernooi. Je bent oftewel een echte tennis faunaat. Daarvoor heb je ook de beste van het beste materiaal gekocht om ervoor te zorgen dat je maximale haalt uit het tennissen. Voor deze materialen heb je ook een aardig bedragje moeten betalen. Naast een tennisser ben je ook een zuinige Nederlander en wil je niet ieder jaar opnieuw een tennisracket kopen. Gelukkig heeft padelcasa padeltas in iedere maat die je maar wenst. 

De voordeel van zo’n tas

Wat een voordeel van een padeltas is dat je daarmee ten aller eerst al jouw tennis spullen in een tas past. Dit zorgt ervoor dat alles makkelijk meegaat. Een andere voordeel wat heel handig is dat al je spullen langer meegaan. Als het hard regent dan zorgt het ervoor dat de kwaliteit van jouw racket intact blijft en er geen waterschade ontstaat in jouw handvat. Ook als het bijvoorbeeld heel warm is dan zorgt het ervoor dat de raket niet beschadigt raakt. 

Bij padelcasa bieden ze vaak tassen aan van het merk adidas. Dit merk heeft een hoge kwaliteit als het gaat om tassen. Ze zijn vaak waterafstotend waardoor er geen waterschade komt als het gaat om je racket. Verder passen er ook sportschoenen en/of tennisballen in die makkelijk mee te nemen zijn en ervoor zorgen dat je beter voorbereid bent voor een wedstrijd en dat je niet honderd keer op en neer hoeft te fietsen om al je spullen mee te nemen.