FCC Flying Devils

Sport Blog

Goede nlp Rotterdam cursus

niels fitclass

Aan jezelf werken. Het is is de beste investering die je kunt maken. een nlp Rotterdam cursus is hier een hele goede vorm van. Met een nlp cursus kom je dichterbij jezelf en leer je echt jezelf kennen. Ook leer je bij een nlp hoe verschillende mensen iets allemaal op hun manier meemaken. Niels Fitclass is een hele goede plek om deze cursus te volgen, Niels is een man met veel motivatie om het beste uit mensen te halen. Dit kan hij doen op verschillende manieren. Zo heeft hij een sportschool met mogelijkheden tot personal trainingen en groepslessen. 

De sportschool

De sportschool van Niels Fitclass is te vinden in het centrum van Rotterdam. Deze sportschool is heel modern en heeft alles wat je nodig hebt om fit te worden. De personal trainingen en groepslessen die er gegeven worden net van dezelfde kwaliteit als de sportschool zelf. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en hij luistert naar de wensen van zijn klanten. Het doel van Niels is om iedereen fit te krijgen binnen een zo kort mogelijke tijd. Bij veel mensen heeft hij deze droom al waargemaakt. Een aantal van deze mensen hebben ook een video achtergelaten om hun ervaring achter te laten over het sporten bij Niels.

niels fitclass

De groepslessen bij Niels Fitclass

Als je het fijner vindt om in een kleine groep te trainen tegenover een 1 op 1 training. Heeft Niels ook de perfecte oplossing. In deze groepslessen ga je gezellig samen sporten met een aantal andere mensen. Dit aantal is groot genoeg om gezellig te kunnen sporten en klein genoeg om geholpen te worden door Niels.