FCC Flying Devils

Sport Blog

Een personal trainer in Den Haag

Logo-all-about-you-gym

Woonachtig in Den Haag of omgeving? Dan is een personal trainer Den Haag de ideale manier om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen, op het gebied van fitness. Bij deze 1 op 1 training zul je op de optimale manier worden getraind zodat je jouw doelstellingen zult behalen. 

Waarom zal je kiezen voor een personal trainer? 

Een personal trainer Den Haag kan je helpen en begeleiden zodat jij jouw persoonlijke doelstellingen die jij voor jezelf hebt gesteld zult gaan behalen. Tijdens de personal training zal alle focus geheel op jouw ligge. Hierbij zal je de oefeningen altijd uitvoeren in de juiste houding en zal de personal trainer je motiveren om door te zetten en alles uit jezelf te halen. Zo zul je na iedere training een stapje dichterbij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen komen. Trainen onder begeleiding van een personal trainer is geschikt voor iedereen ongeacht het niveau waar zij zich op dat moment bevinden. 

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen is het doorzetten en op komen dagen bij de trainingen niet het enige dat je ervoor moet doen. Voeding bepaalt namelijk tussen de 70 en 80 procent of jij jouw doelstellingen zal halen. Voeding geeft namelijk energie en zorgt voor herstel. Als je dus de verkeerde voeding consumeert zullen de spieren die jij traint niet goed kunnen herstellen waardoor jij jouw persoonlijke doelstellingen niet zult behalen. Voeding zorgt dus voor brandstof en herstel. Als je dus te weinig of slecht eet zal je stofwisseling niet op gang komen waardoor je spieren niet goed zullen herstellen.