FCC Flying Devils

Sport Blog

Een leefstijl programma om je leven te beteren!

leefstijl programma

Zorgen voor een goede balans in het leven is essentieel. Een goede balans zorgt ervoor dat je meer uit jezelf kunt halen en je beter in je vel zit gedurende de dag, maar wat voor een balans praten we over? De balans die bedoeld wordt, is de balans tussen jouw body en mind. Deze connectie zorgt voor alles wat er gebeurd in je lichaam. Hormonen zijn hier ook een belangrijk onderdeel van. Hormonen zorgen ervoor dat alles in je lichaam geregeld wordt. De balans tussen deze hormonen moet dus perfect zijn als je het beste uit jezelf wilt halen, maar hoe bereik je die perfecte hormoonbalans? Dit kan door middel van een goed leefstijl programma zoals die van Iboya.

Volledige potentie

Iboya Triz is een voormalig ballerina danseres en expert op het gebied van voeding en sport. Ze heeft het haar missie gemaakt om te zorgen dat iedereen zijn maximale potentie naar buiten kan laten treden. Ze heeft verschillende manieren waarop ze dit kan bereiken. Dit verschilt uiteraard per persoon en het verschilt waar je nu op het moment zit in het laten zien van je volledige potentie.

leefstijl programma

Een goed begin is het halve werk

Een goede basis is het begin van de aanpak. Als jouw lichaam in de basis niet goed is ga je nooit optimale resultaten behalen. Deze basis wilt Iboya samen met jou gaan neerleggen en daarop gaan bouwen. Dit is een process die veel motivatie vraagt maar wel je leven voor altijd zal veranderen, dus begin het liefst vandaag nog met het beteren van je leven.