FCC Flying Devils

Sport Blog

Een goede personal trainer die jou helpt conditie opbouwen

HIT-logo

Zelf fitness ik al erg lang en ik wordt ook steeds sterker door krachttrainingen alleen mijn conditie is daartegenover erg slecht. En ik had ook geen idee hoe ik dat het beste kon opbouwen. ik ging op internet op zoek naar tips en kwam toen terecht op personal trainer Huissen van Hit personal training. 

Personal-training

Erg goede uitleg om je conditie te versterken

Ik had contact opgenomen met de klantenservice van Hit personal training en ik had uitgelegd wat mijn doel was om te behalen. Hun vertelde mij dat wij samen ernaar kunnen kijken en daarvoor had ik een afspraak ingepland. Eenmaal op mijn afspraak gingen wij mijn conditie testen en hoeveel ik kon hebben. Vanuit daar ging de personal trainer een trainingsschema maken. De volgende training gingen wij weer goed aan de slag, we gingen weer door tot al mijn energie op was. Gelukkig hield ik het langer vol als de eerste training. Ook had ook heel veel geleerd van de training, dat is erg fijn want zo kan ik zelf ook conditietrainingen doen. Na een aantal trainingen wist ik hoe ik het de volgende keer zelf moest doen en ben daarna zelf weer verder gegaan met het opbouwen van mijn conditie. 

Interesse

Mijn trainingsschema heeft veel invloed op mij gehad en daardoor wist ik wat ik moest doen om mijn conditie op te bouwen. Ze geven ook andere personal trainingen dan alleen conditietrainingen. Als je je conditie goed wilt opbouwen raad ik dit aan.