FCC Flying Devils

Sport Blog

Bodyfit helpt je het water van je zwembad schoon te houden

Zwembad

Wanneer je een zwembad in de tuin hebt, is het belangrijk deze op de juiste wijze te onderhouden. Bodyfit helpt je hierbij, door onder meer verschillende producten aan te bieden voor de behandeling van het zwembadwater. Denk bijvoorbeeld aan chloor, wat het water in je zwembad schoon en fris houdt. Daarbij worden er verschillende middelen aangeboden, om de zuurgraad van het water op peil te houden. Dit is erg belangrijk, om te voorkomen dat het zwembadwater al snel sterk vervuild raakt. Bacteriën moeten gedood worden, om bijvoorbeeld een groene aanslag op de wanden van het zwembad tegen te kunnen gaan.

Chloortabletten

Producten uit de Bodyfit Webshop aanschaffen

Zoals reeds beschreven werd, biedt Bodyfit een breed scala aan producten die helpen bij het behandelen van het zwembadwater. Niet alleen wil je ervoor zorgen dat het water in je zwembad kristalhelder blijft. Ook wil je voorkomen dat de kritieke onderdelen binnen het zwembad regelmatig vervangen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de pompen, die voor de afvoer van vuil water en de aanvoer van nieuw water zorgen. Of wat te denken van de filters, die de bacteriën uit het water moeten filteren. Er zijn verschillende manieren om het water in een zwembad te behandelen.

Bodyfit

Mogelijkheden om zwembadwater te behandelen

Om het zwembadwater schoon te houden, kun je ervoor kiezen een chloordrijver te gebruiken. Dit handige hulpmiddel drijft in het water en kan tijdelijk verwijderd worden, als je zelf gaat zwemmen. De drijver beschikt over verschillende standen, zodat het chloor heel nauwkeurig gedoseerd kan worden. Houd er hierbij rekening mee, dat er verschillende formaten chloortabletten worden aangeboden. Bekijk vooraf goed, voor welk type chloortablet de chloordrijver geschikt is. De chloortabletten zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, waardoor het effect hiervan optimaal is. Naast chloortabletten kan ook het gebruik van anti alg en bijvoorbeeld vlokkenmiddel het overwegen waard zijn, om het zwembadwater schoon te houden.